19 Kasım 2012 Pazartesi

Pure Beauty Jasmine Water BB Cream

Pure Beauty BB Krem





BB Kremi önce bir denemek amaçlı Pure Beauty nin BB kremini aldım çünkü bu bb kremden fazla bir beklentim  yoktu..
daha iyi bir markayı kullanmayı tercih ederdim.Ama suanda görünüş olarak aşırı  bir fark olduğunu düşünmüyorum bu yüzden 10 15 gündür kullanıyorum yani :)
Nemlendirmesi açısından bakarsak daha iyi bir bb kremi aratıyor olabilir evet.Görünüş olarak en açık rengi benim tenime uydu.Doğal bir görünüm veriyor fondöten varmış gibi ağır bir görüntü değil daha aydınlık bir görüntü oluşuyor yüzünüzde.Bu bb kremin bir olumsuz yanı daha T bölgem çok yağlı olmasada bununla birlikte çok yağlı gibi durdu ve parlama yaptı.Onuda Pudrayla sabitleyince iyi oturuyor aslında.Birşey daha,Çok fazla sürdüğünüzde ve cildinize yedirmediğinizde kalıp gibi duruyor hele yoğun ışıkta korkunç duruyor.Az miktarda kullanıp hafif bir allıkla bembeyaz görüntüyü attığımızda güzel ve doğal görünüyor.
Dediğim gibi deneme amaçlı almış olsamda beğendim ben bb kreme fazla para vermek istemiyorum derseniz önerebilirim.
Zaten nemlendiricilik+SPF30+ doğal görünüm+ Jasmin Water denilen Yasemin suyu özünün etkiside sivilce ve akneleri kapatmanın yanısıra tedavi amaclı olduğu şeklinde bu pozitif yanları göz önünde bulundurursak satın almamız için geçerli sebeplerimiz vardır demektir.



Solda bb kremsiz sağdada bb kremli görüntü var anladığınız üzeree :)
Kapatıcılık etkisi yüksek değil,hafif yapılı,yüzdeki kırmızılık ve renk eşitliğini dengelemek için ideal.



Buradada ürünün kendi açıklaması var.Yararlı olabildiysem ne mutlu bana :)
Sizede mutlu mutlu günleer :))

6 yorum:

  1. bende cilt rengimi eşitlemek için kullanıyorum memnunum :)
    http://goncaninguncesi.blogspot.com/ bana da buyur gel :)

    YanıtlaSil
  2. evet canım bende memnunum. :) hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. sivilceli ciltlere uygulanabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiiki uygulanabilir,ama tedavi amaçlı değil tabiki,fondöten kullanıyorsanız bunu gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz

      Sil
  4. cevabınız için teşekkürler :) ben 15 yaşındayım normalde fondoten kullanıyorum son zamanlarda baya azalttım zararından dolayı benım annem gidip watsonsa 15 yasında sivilceli kızım için istiyorum demiş çalışanlar da kullanmasın daha kötü yapar demiş bilemedim şimdi :/ ne yapmamı önerirsiniz sivilcelerim için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilceli ciltler için fondöten gibi bişey öneremem tabiiki,sivilcelerinizden şikayetçiyseniz doktora görünün,tedavi olup kurtulursunuz :))

      Sil