16 Kasım 2012 Cuma

Dax Supergro

Dax Supergro (organıc oils) Hair & Scalp Conditioners


Dax Supergro Saç uzamasını hızlandıran dökülmeyi azaltan organik bakım yağı.:) Öncelikle çoğu kuaförlerin önerdiği bir bakım yağı , son zamanlarda %100 organik bitkisel ürünlerin artmasıyla biraz geride kalmış olabilir.Ama kullananların hicbirinden negatif birşey duymadım.Dökülmeyi azaltıyormu saçı uzatıyormu demeden önce sadece saçınıza bakım olarak bile kullanacağınız güzel bir ürün.
Ben memnun kaldım saçı yumuşatıyor ama düzenli olarak kullanmadığım için diğer vaatleri için net birşey söyleyemeyeceğim.(duydugum kadarıyla dediğini başarabilen bakım yağı)

Kullanımı ; Saç kuruyken uygulanılır,saç diplerine masaj yaparak uygulanılır ve cok fazla kullanılmamaya özen gösterilmelidir.Gece yatarken sürüp sabah durulanabilir veya 4-5 saat civarında saçta bekletilir yani ne kadar durursa o kadar yararlı :). Saçlarınız kuruysa haftada 2 kez,yağlı veya ne yağlı ne kuruysa haftada 1 kez kullanmanızı öneririm.  :)) 


  Vaatleride şöyle ; -saçı hızlı uzatmak
                              -saç ve saç derisini beslemek
                              -saçta yumuşaklık,parlaklık
                              -canlılık sağlamak
                              -nem kaybına karşı saçın direncini artırmak 
                              saç uçlarını tedavi edip kırılmak
   İçeriğide şu şekilde ; Jojoba yağı,hindistan cevizi yağı,çay özü,papatya özü,badem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fıstık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller.

Düzenli kullandığınızda yararını göreceğinizi umuyorumm :*

2 yorum:

  1. çok merak ettim hemen denemeliyim çok teşekkr ederim canmm :))

    YanıtlaSil
  2. bencede denemelisin canım umarm beğenrsn :)

    YanıtlaSil